Stevnehelg

Her har det vært fullstendig bloggtørke denne våren, travle tider + en real motivasjonsbrist på agilityfronten med Lykke som det viser seg å være vanskelig å komme ut av. Planen fremover nå får være å gå tilbake noen skritt sånn at vi forhåpentligvis kan finne litt mestring og motivasjon. Kanskje også noen privattimer eller et passende kurs for å få hjelp til å løsne på ting. Time will show.

Denne helgen har det vært dobbeltstevne i Nordnæsdalen. Det har vært fint vær de siste ukene, noe som dessverre betyr at underlaget er hardt og mange hunder slet med feste. Harly justerte seg forholdsvis bra, men Lykke som kun går i ett gir (det som heter full fart) hadde store problemer i første løp begge dager. Flere veldig fine baner av dommer René Blank, som også var flink til å tilpasse linjer til underlaget. Det liker vi! 🙂 Med to hunder og to ringer så hadde jeg nok med oppvarming, nedgåing og være på rett sted til rett tid, så det ble ingen filming i løpet av helgen.

Lørdag
Harly
Hopp 3 – 5 feil og 5  plass. Ja hva skal man si? Helt greit liksom, hadde hverken noe god eller dårlig følelse gjennom løpet.
Åpen ag – En bane jeg likte veldig godt, men endte med disk når han stakk i motsatt tunellinngang.
Lag – feilfritt, fiiiin flyt, flink hund!

Lykke
Ag 1 – Stakkars Lykke som seilte rundt som Bambi på isen i hver sving. Frøkna glemte feltkriterie på stigen et øyeblikk, da var det like greit å stoppe opp, roe ned, ta felt på nytt også avslutte på en grei måte.
Åpen ag – 10 feil ( vegring + riv) og 7. plass. Tidvis noe som lignet på flyt, ganske bra til oss å være, overraskende bra faktisk! 

Søndag
Harly
Ag 3 – 1 pl, cert. Kjempefin bane og fin fin flyt.
Hopp 3 – 5 feil og 8. plass. Feil slalom inngang. Fornøyd med at vi fikser en noe hektisk start. Hadde kræsj i ringene så jeg briefer noen minutter når de bygger opp til stor og starter som nr 3 i klassen. Fikk vel muligens ikke tid til å bli nervøs..?
Lag – bra start, ganske fin flyt og plutselig disk. Ups… Tenker nok at den tobeinte begynte å bli sliten i hodet etter en lang helg.

Lykke
Hopp 1– Første løp som er relativ høy tut og kjør stil på innimellom. Litt dårlig utgangspunkt med kræsj i ringene, rett i bilen med  Harly etter ag 3, bytter hund og løper til start med Lykke. Ok start, men så baller det på seg litt her og litt der før det ender i disk.
Ag 1 – Disk. Hun oppdaget en tunell som lå litt forlokkende til. Men alikevel det løpet jeg er mest fornøyd med i løpet av helgen, hun har veldig fine felt og en veldig fin sving på hoppet før stigen.

image

Alt i alt så er det veldig mye bra, Harly er pliktoppfyllende og stabil som alltid – en fryd å jobbe med! 
Med Lykke får jeg ta med de små tingene. Hun bommer på en slalominngang i løpet av helgen, de resterende er bra. Hun sitter på start i samtlige løp, og har 8/9 korrekte nedfelt i løpet av helgen. Det er da noe å ta med seg videre! 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Stevnehelg

 1. TonjeM sier:

  Gratulerer igjen! For en helg – og crazy dame kører med 2 hunder, fatter ikke at du klarer! Og det med Lykke, i mine øyne snakker du faktisk om detaljer – de fikser dere når du føler for det igjen!

  • Monica sier:

   Tusen takk! 😀
   Ja det ble litt hektisk i dag med 2 ☓ kræsj, fikk trimmet meg bra da… 😛
   Vi får dille litt med detaljene i sommer så blir det forhåpentligvis noe mer styrbarhet på frøken tut og kjør etterhvert.

 2. Prima sier:

  Grattis:)
  Og så flink du er til å se det positive, hurra for det:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s